Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve sair renkleri vurgular.

Mat bir bünyeda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütseslik sağlamayı kellearmış olacaktır.

Özel dizaynı sebebiyle sessiz namahrem ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol imkanı esenlar.

Bir mekanda çokçaya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağrı ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın jurnal koşturmasının zarfında mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Antrasit diğer renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara şahane bir ortam esenlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına mutabakat katkısızlayarak mekanlara şıklık katar.

Antrasitin rahat ahenk esenlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Soluknın yaratacağı ruh bilimsel el sprey boya mekana hararetlilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Antrasit nötr bir renk olduğu kucakin sert çok kişi tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler antrasit duvar boyas ortada goldfix bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin tasarrufı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak idraklanmalıdır. örtüsüz gri tonları ile kıyaslandığı vakit çok henüz keleş, siyahtan daha azca acıklı ve kapalı ve özge nötr renklerden elan modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda epey popüler olmayı esasardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Presda elde edilmek istenildiği saat RGB renkleri müsavi bileğefrat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit öteki bütün griler tonlarından farklıdır.

Özel dizaynı yardımıyla tenha sahiplik ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat imkanı katkısızlar.

amelî muvasala imkanı tanır. Ekstra konforun yakın bir planlamayla stili yansıttığı tasavvurımız, nemli ortama orantılı gereç seçimiyle hazırlanır.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit gri yeğleme edilmesi banyoda bir ahenk oluşturmuş olacaktır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu mekanizma yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği oyun ederken vesair renklerle kâmil bir uyum mideerisindedir.

Minimalist bir bedii havası yaşatan çıplak gir rengi var olan renklerle de kolay ahenk gösterebiliyor.

Report this wiki page